Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 240лв.
Close
Разпродажба!

Beyerdynamic M 90 Pro X

470.00лв.на 12 вноски по 46.26 лв.
Категория: Етикет: Product ID: 5816
bayerdynamic_musicmag_logo

Описание

Beyerdynamic M 90 Pro X

 

Кондензаторният микрофон M 90 PRO X на Beyerdynamic е XLR микрофон за домашни, проектни и студийни записи. Микрофонът е идеалният избор за запис на вокали, реч и инструменти. В допълнение към своя топъл, детайлен звук, M 90 PRO X предлага изключително съотношение сигнал/шум, оптимално затихване на пукащите звуци и отлична изработка. Той отговаря на изискванията и нуждите на съвременните творци.

Професионално аудио качество

Микрофоните PRO X прилагат същата философия като всички останали микрофони Beyerdynamic: идеални са за запис на ясни, естествени звуци, които оптимално моделират реч, вокали и инструменти. Микрофоните никога не карат настроения ефект на близост да звучи приглушено, докато разширената горна честотна характеристика записва всеки детайл от гласа. Звуците от средния диапазон се възпроизвеждат мощно, а високите честоти и басите звучат естествено.

Широк набор от приложения

Универсалният студиен кондензаторен микрофон M 90 PRO X осигурява превъзходно качество на звука и е подходящ за запис на вокали, реч и инструменти. Този микрофон с голяма диафрагма с кардиоидни характеристики разполага с широк източник на запис, което позволява движение пред микрофона.

Перфектна производителност

Специално разработена електроника, която съвпада с капсулите, е вградена в M 90 PRO X. Това гарантира много ниско ниво на шум и таван с високо акустично налягане, което осигурява предаване без изкривявания. Веригата на усилвателя е преработена от нулата. Най-новите компоненти, като операционен усилвател с нисък шум и прецизен контролер на напрежението, формират основата за ясния, топъл звук на микрофоните. В допълнение към комплекта е включен държач, а капсулите са вътрешно фиксирани в позиция, за да намалят значително предаването на механични вибрации, движения на ръцете или други шумове. Включеният поп филтър предпазва капсулата от прах и пукащи звуци.

Здрав и елегантен дизайн

Модерният, тънък дизайн е произведен в Германия и пасва идеално на работното място на модерен творец. Висококачественият алуминиев корпус в комбинация със здравата стоманена мрежа е устойчив на счупване и предпазва микрофонната капсула от падане.

 

 

Тип на свързване XLR-3
Съпротивление 180 Ohms
Чувствителност на микрофона -28.8 dB
Честотна характеристика 20 Hz – 20 000 Hz
Signal-to-Noise Ratio 88 dB

Brand

Beyerdynamic

bayerdynamic_musicmag_logo

Набери

Количка0
Количката е празна!
Продължи с пазаруването
0