Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 240лв.
Close
Разпродажба!

Аудио интерфейс кит Presonus AudioBox 96 Studio Ultimate

520.00лв.на 12 вноски по 51.19 лв.
Presonus_musicmag_logo

Описание

Аудио интерфейс кит Presonus AudioBox 96 Studio Ultimate

Presonus AudioBox 96 Studio Ultimate: Колекция от луксозни хардуерни / софтуерни записи

Продуцирайте и записвайте като професионалист с пакет от една покупка! Ядрото на този пакет е AudioBox USB® 96 аудио / MIDI интерфейс и всепризнатия Studio One софтуер за запис и производство. Получавате и най-продаваните Presonus Eris E3.5 Active Media Reference Monitor и слушалките HD7 на PreSonus®, което ви позволява да наблюдавате работата си силно и гордо или тихо към себе си. И накрая, динамичният микрофон M7 е превъзходен универсален кондензаторен микрофон, идеален за китара и вокали – и дори включихме всички необходими кабели и настолна стойка за микрофон.

Presonus-AudioBox-96-Studio-Ultimate

AudioBox USB 96 е сърцето на AudioBox Studio Ultimate Bundle.

Този прост, удобен малък аудио / MIDI интерфейс има точно подходящите функции за основните нужди на запис, включително два комбинирани микрофонни / инструментални входа и наблюдение с нулева латентност, така че можете просто да се включите и да започнете да записвате веднага.

Задвижвано от автобус, създадено за пътуване, съвместимо с повечето софтуери за запис за Mac и Windows и оборудвано с високоефективни микрофонни предусилватели и 24-битови, 96 kHz преобразуватели с професионално качество, AudioBox USB 96 прави записа с висока разделителна способност лесен.

Никой друг софтуер за записване и производство на начално ниво не е толкова лесен за научаване и използване, но все пак е в състояние да създаде изходно качество на студио. Studio One® Artist ви позволява да работите бързо и да останете съсредоточени върху вдъхновението си, предлага неограничени песни и приставки и предоставя функции, които обикновено не се срещат в DAW за входно ниво. Достъп до мощни инструменти за редактиране, без да се разхождате из менютата. Заредете и запазете аудио клипове, MIDI файлове и ефекти чрез плъзгане и пускане. Studio One го прави лесно!

Студийните монитори от серията Prerison Eris се използват в цял свят от аудио инженерите, които трябва да чуят всеки детайл от своите записи.

 

Eris E3.5 използва същата технология като по-големите модели Eris, за да достави звук със студийно качество, с плавна и точна честотна характеристика. Те са достатъчно компактни, за да се поберат почти навсякъде, но въпреки това предлагат стабилни I / O – можете да ги свържете с почти всичко.

Започнете добре колекцията си с микрофони с кондензаторния микрофон и настолна стойка с голяма диафрагма M7

 

Кондензаторните микрофони са непреодолимият избор на професионалисти в звукозаписното студио, което ви позволява да уловите музикални детайли, хармоници и фини нюанси, които биха се загубили с динамичните микрофони.

Кондензаторните микрофони с голяма диафрагма, като M7, са склонни да „затоплят“ звук, което ги прави микрофон за запис на вокали и широка гама от инструменти.

Слушалките с висока разделителна способност HD7 на PreSonus се възползват от патентованата полуотворена звукова камера, за да доставят изключително дълбоки ниски честоти с балансиран и същевременно мощен басов удар. Точният среден и разширен висок тон ви позволява да изберете фините детайли на микс или песен. Лекият, ергономичен дизайн се приспособява към всеки размер на главата, предлагайки комфортно изживяване при слушане по време на дълги сесии на запис.

Brand

PreSonus

Presonus_musicmag_logo

Набери

Количка0
Количката е празна!
Продължи с пазаруването
0