Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 240лв.
Close
Разпродажба!

Presonus Temblor T10

750.00лв.

Изчерпан

Presonus_musicmag_logo

Описание

Активен събуфер Presonus Temblor T10

Солидна основа за смесване.

 

Активен събуфер Presonus

Активен събуфер Presonus Temblor T10

осигурява изключително дълбоките ниски честоти, от които се нуждаете, когато смесвате на сравнително малки монитори, особено за музика, която изисква сериозен удар от нисък клас. Мощни и музикални, активните субуфери Temblor T8, насочени надолу, са проектирани да осигуряват бърза и точна преходна реакция, разширявайки ниските честоти, без намек за „тръбовидност“ или превишаване. Това гарантира, че субуферите от серията Temblor допълват монитори с пълен обхват, без да ги засенчват, естествено разширявайки обхвата на долния край на вашата система с пълен обхват, така че да можете да създадете най-добрия си микс отгоре надолу.

Плътни, чисти, резпонсив баси. Активен събуфер Presonus Temblor T10

Стъклокомпозитният нискочестотен драйвер на Temblor T10 осигурява стегнати и отзивчиви баси, благодарение на лекия и твърд конус. Този дизайн също така осигурява по-ниски изкривявания в сравнение с други материали, като гарантира, че възпроизвеждането на суббаса във вашата система за наблюдение е толкова последователно и ясно, колкото вашите монитори с пълен обхват.

 

Перфектно прилягане сАктивен събуфер Presonus T10

вашите монитори с

пълен обхват.

Събуферите от серията Temblor улесняват интегрирането на субуфера в настройките ви за мониторинг, така че да можете да създадете възможно най-плоския отговор. Temblor T10 осигурява непрекъснато променлив нискочестотен филтър (50 Hz до 130 Hz), позволявайки ви да създадете безпроблемен кръстосан преход между вашите студийни монитори с пълен обхват и субуфер за възможно най-точна среда на слушане.

Централният процесор на вашата настройка за мониторинг.

Събуферите Temblor T10 осигуряват връзките и контролите, необходими, за да действат като централен хъб за основна настройка на мониторинга. Превключващ се високочестотен филтър на изходите с пълен обхват помага да се избегне отмяна на честотата и усилване в горния диапазон на субуфера. Инвертирането на полярността гарантира, че вашата система е във фаза. Temblor T10 разполага и с кратък превключвател за крака (включен), което улеснява сравняването на вашия микс със или без суббасови честоти и гарантира, че ще звучи добре в голямо разнообразие от системи.

Presonus T10 контроли

Точността определено е гарантирана.

Когато чуете нискочестотната основа на вашия микс точно, можете да вземете по-информирани решения и да създадете по-преводими миксове. Субвуферите Temblor T10 са естественото удължаване на бас за почти всяка система за мониторинг с пълен обхват. Чуйте Temblor T10 при вашия любим дилър на PreSonus.

Presonus Temblor T10

Features

Main components

 • 10-inch, front-firing, glass-composite low-frequency transducer
 • Front-firing, bass-reflex acoustic port

Controls and filters

 • Input gain control (-30 dB to +6 dB, continuously variable)
 • Continuously variable lowpass filter (50 Hz to 130 Hz)
 • Built-in crossover
 • Switchable highpass filter removes frequency content below 80 Hz from the full-range signal sent from the Temblor outputs to the main monitors
 • Momentary footswitch (included) bypasses the subwoofer, highpass filter, and Sub Out
 • Polarity invert
 • Ground-lift switch

Power and safety

 • 250 watt, Class AB amplification
 • Internal damping and heat sink
 • Integrated rubber feet for stable placement

Inputs and outputs

 • Left and right, balanced XLR and ¼” TRS and unbalanced RCA main inputs
 • Left and right balanced XLR and ¼” TRS outputs
 • XLR subwoofer output for connecting a second Temblor® T10

Пълни спецификации –>> https://www.presonus.com/products/temblor-t10

Brand

PreSonus

Presonus_musicmag_logo

Набери

Количка0
Количката е празна!
Продължи с пазаруването
0